Poseban gost na Marakani – Bahar stiže na proslavu titule

Izvor: B92, 27.Maj.2023, 15:51

Poseban gost na "Marakani" – Bahar stiže na proslavu titule

Barak Bahar, od ponedeljka novi trener Crvene zvezde, biće gost u nedelju na stadionu "Rajko Mitić" kada će crveno-beli ugostiti Novi Pazar.

Zvezda u poslednjem kolu domaćeg šampionata dočekuje Pazarce, a na tribinama "Marakane" biće i novi trener kluba, Barak Bahar.

Izraelac će sa svojim pomoćnicima gledati utakmicu protiv Novog Pazar i biće to njegov prvi dolazak u Beograd posle avgusta prošle godine, kada se u Izrael trijumfalno vratio, posle iznenađujuće >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << eliminacije crveno-belih od Makabija iz Haife.

Zvanična promocija izraelskog stručnjaka kao trenera Crvene zvezde biće upriličena u Medija centru najtrofejnijeg srpskog kluba sledeće nedelje.

Navijači Crvene zvezde i rukovodstvo kluba spremili su šampionsku žurku za sve koji dođu na "Marakanu". U prilog tome, ulaz je besplatan i kapije stadion biće otvorene nekoliko časova pred početak utakmice.

Iz kluba su poručili navijačima da sa sobom ponesu crveno-bele barjake, kako bi ugođaj na tribinama tokom meča bio što spektakularniji. Za sve one koji nemaju barjake, moći će da ih kupe na nekoliko punktova oko Marakane.

Navijači su za meč unapred najavili da će slavlje biti samo na stadionu "Rajko Mitić", te da neće ići ulicama Beograda kao obično, zbog tragedije koja se desila u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikara".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi trener Zvezde prisustvovaće utakmici protiv Novog Pazara, u ponedeljak zvanična promocija

Izvor: Danas, 27.Maj.2023

Izraelac Barak Bahar, koji će sledeće sezone biti trener Crvene zvezde, prisusostvavaće u nedelju (19.00) utakmici između crveno-belih i Novog Pazara, poslednjem meču šampiona Srbije u ovogodišnjem prvenstvu.

Nastavak na Danas...

Evo gde možete da gledate prenos meča Crvena zvezda – Novi Pazar

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Maj.2023, 12:34

Poslednji meč crveno-belih u sezoni Fudbaleri Crvene zvezde večeras igraju poslednji meč ove sezone, pošto im na stadionu “Rajko Mitić” u slavljeničkoj atmosferi dočekuju Novi Pazar. Podsetimo, u četvrtak su crveno-beli uzeli Kup Srbije pobedom nad Čukaričkim, a Superligu su osvojili...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.