Portugalski mediji: Grujić velika želja Benfike, želi ga i Mihajlovićeva Sampa

Izvor: Blic, 22.Maj.2015, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Portugalski mediji: Grujić velika želja Benfike, želi ga i Mihajlovićeva Sampa

Kako prenosi portugalska "Abola", Benfika je zainteresovana za vezistu Crvene zvezde Marka Grujića.

Njegova vrednost procenjena je na oko 1,5 miliona evra, a zanimljivo je da je i Sampdorija koju vodi Siniša Mihajlović u igri za potpis talentovanog fudbalera iz omladinske škole Crvene zvezde.

Interesovanje portugalskog giganta nije iznenađenje, veliki broj srpskih igrača prodefilovao je kroz klub, sa uspehom su dres nosili Nemanja Matić i Lazar Marković, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dok su trenutno članovi ekipe Ljubomir Fejsa i Miralem Sulejmani.

Interesovanje bi klubovi mogli da pojačaju ukoliko Grujić privuče pažnju i u dresu Srbije na predstojećem Svetskom prvenstvu za omladince od 30. maja na Novom Zelandu. Grujić je nedavno potpisao novi trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, čime je sledio potez saigrača Luke Jovića, koji je učinio isto nešto ranije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.