Poraz Zvezde u Zagrebu

Izvor: B92, 16.Feb.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Zvezde u Zagrebu

Košarkaši Crvene zvezde gostuju od 19h Cedeviti u Zagrebu u derbiju 20. kola regionalne ABA lige. Zvezda nakon 30 minuta vodi 50:44.

Zvezda je u sjajnoj seriji pobeda i nalazi se na prvom mestu ABA lige sa skorom 16-3.

Ekipa Cedevite je druga u ABA ligi sa dve pobede manje od crveno-belih.

Ekipa Dejana Radonjića nalazi se u izuzetno napornoj seriji utakmica. Nakon osvajanja Kupa crveno-beli su u sredu posle teškog puta slavili u Evrokupu protiv Bilbaa. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Tok meča pratite na našem sajtu:

U prvoj deonici ekipa Cedevite je do prednosti stigla u samom finišu kada je serijom 9-0 stekla 7 poena viška (18:11). U finišu deonice Zvezda se vratila pa je domaćin nakon 10 minuta imao +2 (20:18).

I u drugoj četvrtini viđena je izjednačena utakmica uz veliku borbu na parketu. Jaka Blažič, Boban Marjanović, Marko Simonović i Tadija Dragićević bili su najbolji u beogradskoj ekipi koja je imala dve poena viška na poluvremenu nakon poena sa distance Dženkinsa u poslednjoj sekundi – 34:32.

Zanimljivo je da nijedan igrač nakon 20 minuta nije imao dvocifreni broj poena.

Zvezda se u trećoj četvrtini prvi put odlepila. Dobrom odbranom ekipa Dejana Radonjića naterala je goste na ishitrene šuteve sa distance, a na drugoj strani je malo po malo gradila prednost.

Nakon trojke Blažiča u 28. minutu crveno-beli su imali 11 poena viška (49:38), ali Cedevita je u finišu ubacila dve trojke i spustila je minus pred poslednjih deset minuta (50:44).

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Poraz Zvezde u Zagrebu

Izvor: B92, 16.Feb.2014

Košarkaši Crvene zvezde pretrpeli su četvrti poraz ove sezone u regionalnoj ABA ligi...Ekipa Dejana Radonjića je nakon serije od 13 pobeda u svim takmičenjima izgubila od Cedevite u Zagrebu sa 68:64, u derbiju 20. kola ABA lige...Zvezda sada na čelu tabele ima skor 16-4, dok se ekipa Cedevite približila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.