Poraz Zvezde od Panatinaikosa

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Dec.2017, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Zvezde od Panatinaikosa

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su večeras u Beogradu od Panatinaikosa sa 63:69 (15:20, 23:21, 11:17, 14:11) u utakmici 14. kola Evrolige.

Crveno-beli su upisali drugi uzastopni poraz u Evroligi, a deveti ukupno. Na drugoj strani, grčki tim sada ima deset pobeda i četiri poraza.

Najefikasniji u redovima Zvezde i ujedno jedini sa dvocifrenim učinkom bio Džejms Feldin koji je ubacio 21 >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << poen. Milko Bjelica i Matijas Lesor su dodali po osam poena.

Panatinaikos su do pobede vodili Džejms Gist i Markus Denmon sa po 16 postignutih poena, dok je Kris Singlton utakmicu završio sa osam poena.

Zvezda u narednom kolu gostuje Milanu, dok Panatinaikos ide u goste Valensiji.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Presudio loš šut Zvezde, PAO se vraća kući sa dva boda!

Izvor: Sportske.net, 21.Dec.2017

Crvena zvezda nije imala dobro šutersko veče, ispostavilo se da je to ono što je odlučilo pobednika u večerašnjem meču...Poraz Crvene zvezde na svom terenu od Panatinaikosa u okviru 14. kola Evrolige, drugi uzastopni koji je Zvezdu doveo do devetog poraza ove sezone u najelitnijem takmičenju...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.