Poraz Mašinca za kraj godine

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2016, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Mašinca za kraj godine

Fudbalerke niškog Mašinca završile su takmičarsku 2016. godinu teškim porazom od Crvene zvezde na svom stadionu. Beograđanke su na Delijskom visu slavile sa 3:0.

Zahvaljujući dvostrukom strelcu Mireli Tenkov i Dini Blagojević, koja je postigla vodeći gol, crveno-bele su ostvarile jako bitnu pobedu, budući da će se bodovi osvojeni u ovom meču preneti u plej-of, >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << gde će učestvovati obe ekipe.

Treneru Mašinca Perici Krstiću teško je pao poraz od Zvezde. I pored očigledne rezultatske razlike, Krstić kaže da je malo falilo da ishod meča bude drugačiji.

Rezultat nije realan prikaz odnosa snaga na terenu. Već u prvim minutima smo trebali da dođemo do vođstva, nismo iskoristili priliku, a onda su one povele i na poluvremenu imale prednost. U nastavku smo mi napadali, a one postizale golove, tako da je velika šteta što rezultat nije otišao u drugom pravcu - istakao je strateg Nišlijki.

Sledi četvoromesečna pauza u šampionatu, a do kraja ligaškog dela takmičenja ostalo je još jedno kolo, u kojem će Mašinac gostovati aktuelnom šampionu Spartaku.

Nakon toga, četiri prvoplasirane ekipe - Spartak, Crvena zvezda, Sloga Radnički i Mašinac će u plej-ofu, koji se igra po dvokružnom sistemu, odlučiti ko će biti šampion zemlje u sezoni 2016/2017.

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.