Popović: Protiv Proletera da se uigramo za Totenhem

Izvor: B92, 01.Nov.2019, 12:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Protiv Proletera da se uigramo za Totenhem

Golman Crvene zvezde Zoran Popović rekao je da je meč protiv Proletera u Superligi prilika za novu pobedu i bolje raspoloženje pred Totenhem u Ligi šampiona.

Popović, dan nakon što je branio protiv TSC-a (3:1), kaže da je protivnik veoma ozbiljno shvaćen.

"Odigrali smo jako dobru utakmicu. Želeli smo da nastavimo sa dobrom igrom i pobedama. U subotu treba da pristupimo isto kao i utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << protiv TSC-a, da se uigramo što je bolje moguće za Totenhem, kako bi to izgledalo što bolje", rekao je Popović za klupski sajt.

Tri utakmice u nizu branio je Popović umesto lakše povređenog Milana Borjana.

"Dobio sam priliku da igram i nadam se opravdao očekivanja trenera Milojevića. Želim mu da se što pre oporavi, ja sam za ekipu tu u svakom trenutku i da dobro odradim deo posla. Najteže je možda biti drugi golman, često to ponavljam. Nikada ne znaš kada ćeš dobiti priliku i kad moraš da budeš na visini zadatka. Trudim se da održavam formu i da u svakom trenutku dobro izgledam na terenu".

Osvrnuo se Popović i na naporan ritam utakmica u prethodnom periodu kao i na predstojeći duel protiv Totenhema.



"Jako je dobro što imamo dosta igrača. U svakom trenutku, ko god da izađe na teren, daće maksimum i ispuniće zadatke Milojevića. Iz tog razloga se ne vide padovi u igri, jer se stalno rotiraju igrači koji odrađuju dobar posao. Prvo igramo u Novom Sadu, moramo da odigramo dobru utakmicu i spremni smo za taj duel. Veoma je bitno da u dobrom raspoloženju dočekamo utakmicu sa Totenhemom",
zaključio je Popović.

Utakmica između Proletera i Crvene zvezde zakazana je za subotu od 16 sati, samo četiri dana pre duela sa Totenhemom u Beogradu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.