Popović: Bolji smo od Hemofarma

Izvor: B92, 20.Apr.2012, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popović: Bolji smo od Hemofarma

Centar košarkaša Crvene zvezde Petar Popović rekao je da na predstojećem gostovanju Hemofarmu u Superligi očekuje nastavak pobedonosne serije protiv Vrščana.

Crveno-beli su ove sezone do sada četiri puta odmerili snage sa Hemofarmom i sve četiri utakmice su dobili.

"Očekujem pobedu, mislim da smo kvalitetniji tim u ovom trenutku, ali to ćemo morati da dokažemo i na terenu."

"Superliga >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je veoma izjednačena, na to upućuju i brojni neočekivani rezultati, svako svakog može da pobedi, zato utakmici moramo da pridjemo maksimalno ozbiljno", rekao je Popović za zvanični sajt kluba.

Vršcani ove sezone imaju samo jedan trijumf u Superligi, dok crveno-beli imaju skor 4-3, ali žele da se iskupe za poraz od Radničkog u Kragujevcu u prethodnom kolu.

"Imaju veoma perspektivnu generaciju igrača kojoj očigledno nedostaje iskustva. Hemofarm je imao dosta finansijskih problema, zato je nekolicina nosilaca igre napustilo ekipu, ali ovi koji su ostali žele silno da se dokažu", opisao je Popović situaciju u svom bivšem klubu.

Na pitanje kako se najefikasnije suprotstaviti Hemofarmu, Popović je rekao:

"Pre svega dobrom timskom igrom i jakom odbranom. Za nas je svakako najvažnije da tokom svih 40 minuta zadržimo potrebnu agresivnost u odbrani. Prvenstveno ćemo morati da zaustavimo trio Šutalo-Jeremić-Gagić. Medjutim, ukoliko budemo igrali našu igru i budemo motivisani mislim da trijumf ne bi trebalo da izostane", zaključio je Popović.

Utakmica osmog kola Superlige izmedju Hemofarma i Crvene zvezde igra se sutra od 19 sati u dvorani Milenijum u Vršcu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Popović: Bolji smo od Hemofarma

Izvor: Kurir, 20.Apr.2012

BEOGRAD - Centar košarkaša Crvene zvezde Petar Popović rekao je da na predstojećem gostovanju Hemofarmu u Superligi očekuje nastavak pobedonosne serije protiv Vrščana...Crveno-beli su ove sezone do sada četiri puta odmerili snage sa Hemofarmom i sve četiri utakmice su dobili..."Očekujem pobedu,...

Nastavak na Kurir...

Popović: Maksimalno ozbiljno na Vrščane

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Apr.2012

Centar Crvene zvezde Petar Popović očekuje nastavak pobedonosne serije protiv Vrščana na predstojećem gostovanju Hemofarmu u Superligi.. Crveno–beli su ove sezone do sada četiri puta odmerili snage sa Hemofarmom i sve četiri utakmice su dobili.. – Očekujem pobedu, mislim da smo kvalitetniji...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Jovanović: Kvalitet je na našoj strani

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Apr.2012

Trener Partizana Vlada Jovanović rekao je da je njegov tim kvalitetniji od Mega Vizure, ali da samo ozbiljnim pristupom može da zabeleži novi trijumf u Superligi Srbije.. – Mi znamo kako moramo da uđemo u tu utakmicu, jako ozbiljno, da bi se razlika u kvalitetu videla, ona je na našoj strani....

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.