Ponovo zajedno! Sastali se bivši treneri Zvezde i Partizana! (foto)

Izvor: Sportske.net, 11.Dec.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo zajedno! Sastali se bivši treneri Zvezde i Partizana! (foto)

I to na ''Meaci''!

Najnovija fotografija koju je Valter Zenga objavio na Instagramu izazvala je emocije i kod navijača Crvene zvezde, ali i kod navijača Partizana, jer je u Zenginom društvu bio Lotar Mateus.

Njih dvojica su se sreli na utakmici uzmeđu Intera i Barselone u Ligi šampiona, a za one mlaže podsećanje da su i Zenga i Mateus svojevremeno ostavili značajan >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << trag u Interu, tokom njihovih igračkih karijera.

Kao trener, Mateus je ostavio najveći trag u Partizanu, sa kojim je 2003. izborio plasman u Ligu šampiona, a Zenga je sa Zvezdom osvojio duplu krunu u sezoni 2005/06.

-
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.