Ponovo otvoren Skijaški klub Crvena zvezda

Izvor: RTS, 30.Okt.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo otvoren Skijaški klub Crvena zvezda

Prigodnim koktelom održanim u "Red kafeu" na stadionu "Rajko Mitić" obeleženo je reosnivanje Skijaškog kluba Crvena zvezda.
Domaćin ovog lepog druženja bio je poznati glumac i veliki navijač Crvene zvezde Aleksandar Radojičić, a o klubu i predstojećim kampovima koji će se realizovati u nastupajućoj zimskoj sezoni govoroli su generalni >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sekretar Sportskog drustva Crvena zvezda Igor Milojević, generalni sekretar Skijaškog kluba Crvena zvezda Uroš Maksimović, kao i poznati olimpijac Slađan Ilić.

"Podržimo crveno-belu tradiciju zdravog razvoja! Kako i sam slogan skijaskog kluba zvuči", rekao je Radojičić.
Želja Skijaškog kluba je da se mladi uče poštovanju određenih normi i pravila ponašanja, da nauče kako da prevaziđu probleme, međusobno se pomažu i izbore za svoj status u grupi na principu zdrave konkurencije.
Reosnivanje kluba podržali su i drugi zvezdaši kao što su Viktor Savić, Milan Borjan, Zvezdan Terzić, Nenad Milijaš, Marko Kešelj, Dea Đurđević, Dušica Jakovljević, Miloš Petrović Trojpec...

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.