Ponosan sam što sam bio trener Crvene zvezde

Izvor: B92, 28.Jul.2023, 08:01

"Ponosan sam što sam bio trener Crvene zvezde"

Trener fudbalera Apoela Portugalac Rikardo Sa Pinto govorio je posle meča sa Vojvodinom u kvalifikacijama za Ligu konferencije.

Fudbaleri Vojvodine izgubili su od Apoela 2:1 (1:0) u Nikoziji u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencije.

"Ponosan sam što sam bio trener Crvene zvezde, imam sjajna sećanja na Srbiju, ljudi su divni. Drago mi je što klub sada postiže mnogo bolje, Situacija je sada tamo mnogo drugačija, moja sećanja me najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vežu za ne baš najsjajniju finansijsku situaciju. Ne bih da pričam sada o tome, fokus je na utakmici sa Vojvodinom", rekao je Sa Pinto na konferenciji za medije.

Kada je u pitanju utakmica protiv Vojvodine istakao je da je njegov tim zasluženo pobedio.

"Nismo još završili posao, Vojvodina je veoma dobar tim. U revanšu je sve otvoreno", istakao je Pinto.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.