Ponoćno slavlje na Kalemegdanu, navijači Zvezde dočekali osvajače Kupa

Izvor: Blic, 12.Feb.2013, 01:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponoćno slavlje na Kalemegdanu, navijači Zvezde dočekali osvajače Kupa

Oko hiljadu navijača dočekalo je košarkaše Crvene zvezde na terenima na Malom Kalemegdanu nakon trijumfa u finalu Kupa Radivoja Koraća, kako bi zajedno proslavili osvajanje trofeja.

Košarkaši Zvezde su u nastavljenom finalu borbe za "Žućkovu levicu" savladali Partizan sa 78:69 u kragujevačkoj dvorani "Jezero" i posle meča odmah krenuli put Beograda.

Zbog nereda i sukoba između huligana i policije u nedelju, finale Kupa Koraća je prekinuto, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nastavljeno u ponedeljak, ali pred praznim tribinama. Zato su novi osvajači Kupa požurili u glavni grad da osvajanje trofeja proslave sa svojim navijačima.

Oni su se već oko 22:30 okupili na terenima na Malom Kalemegdanu, gde su dva sata čekali ljubimce i uz bakljadu proslavili prvi pehar posle sedam godina. Skandiranjem "Šampioni, šampioni" i "Sad si uzeo trofej Igore" pozdravili su igrače crveno-belih.

Povezane vesti: Vrhunac apsurda: Tajm-aut Duška Vujoševića o kom će se dugo pričati Vujošević: Neko mora da odgovara, ili ljudi iz Partizana ili Čović /video/ Lučić: Sa kapitenom protivnika se dogovara o prekidu, a meni to samo kažu - smešno! Rakočević: Čudno osvojen Kup, prekid meča nije uticao na pobedu /video/ Zvezda bolja od Partizana, crveno-belima osramoćena "Žućkova levica"!
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SJAJAN DOČEK: Delije pozdravile osvajače Kupa!

Izvor: Kurir, 12.Feb.2013

Pogledajte kako su najvatreniji navijači Crvene Zvezde dočekali osvajače Kupa Radivoja Koraća..BEOGRAD - Najverniji navijači košarkaškog kluba Crvena zvezda Telekom dočekali su svoje "ljubimce" ispred prostorija kluba na Malom Kalemegdanu...Naime, Crvena zvezda je ranije danas po šesti put u...

Nastavak na Kurir...

Navijači Zvezde dočekali osvajače Kupa

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2013

Oko hiljadu navijača dočekalo je košarkaše Crvene zvezde na Malom Kalemegdanu, nakon trijumfa u finalu Kupa Radivoja Koraća, kako bi zajedno proslavili osvajanje trofeja...Proslava na Malom Kalemegdanu.. ..Košarkaši Zvezde su u nastavljenom finalu Kupa savladali Partizan sa 78:69 u kragujevačkoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.