Ponoćna bomba sa Marakane - Stigla sjajna ponuda za Bena, zamena već čeka pred vratima!

Izvor: Sportske.net, 17.Jan.2019, 01:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponoćna ''bomba'' sa Marakane - Stigla sjajna ponuda za Bena, zamena već čeka pred vratima!

Šta će odlučiti na Marakani?

Crvena zvezda je zaradila veliki novac tokom jesenjeg nastupa u Ligi šampiona, a novi milioni evra pristižu i tokom zimske pauze.

Crveno-beli su već prodali Miloša Degeneka Al Hilalu za 3.6 miliona, plus Krstičića za 500.000 i Nemanju Milića za 150.000 evra.

Međutim, ono najbolje tek bi moglo da usledi.

Naime, ''Novosti'' večeras prenose da su iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvene zvezde dobili potvrdu kako je stigla ponuda od četiri miliona evra za El Fardua Bena, i to od jednog kineskog kluba!

Podsetimo, Ben je od strane generalnog direktora Zvezdana Terzića označen kao jedan od igrača koji nisu na prodaju, po želji trenera Vladana Milojevića, ali pitanje je da li će na Marakani odoleti ovoj zaista primamljivoj ponudi.

I ne samo to, isti izbor navodi da za Bena postoji interesovanje i od strane bogatih Arapa, pa ako uđu u trku sa KInezima, cena Zvezdinog fudbalera mogla bi i dodatno da poraste.

Videćemo narednih dana kakav će biti rasplet ove priče, a sve to nestrpljivo čeka i Aleksa Vukanović, najbolji strelac jesenjeg dela Superlige i dosadašnji fudbaler Napretka.

Ukoliko Ben ode iz Zvezde ove zime, Vukanović bi bio odlična zamena, mada i ne mora da znači da njegov transfer zavisi od Benovog odlaska.

U svakom slučaju, ovaj 26-godišnji fudbaler je pred vratima ''Marakane'', a Zvezda je blizu novog pojačanja.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZA BENA 4.000.000 EVRA: Zvezda za najboljeg strelca dobila atraktivnu ponudu iz Kine

Izvor: Večernje novosti, 17.Jan.2019

On je pored Marina, Boaćija i Borjana u grupi najtraženijih igrača koji nisu na prodaju. Aleksa Vukanović čeka rasplet PONUDE su sve zanimljivije i primamljivije, Crvena zvezda je na slatkim mukama. Najnovija stiže iz Kine, jedan njihov prvoligaš spreman je da izdvoji četiri...

Nastavak na Večernje novosti...

Zvezdi stigla ponuda iz Kine: Za Bena 4.000.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 17.Jan.2019

Možda je došlo doba da se još jedan proda. Prihodovala je Crvena zvezda značajan novac na ime transfera Nenada Krstičića u grčki AEK (500.000 evra) i Miloša Degeneka u saudijski Al Hilal (3.600.000), a klupsku kasu bi mogla da obogati sa još 4.000.000 evra ukoliko prihvati ponudu iz Kine za...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.