Pomoćni trener OFK Beograda: Zaslužili smo bod protiv Zvezde

Izvor: Blic, 30.Nov.2013, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomoćni trener OFK Beograda: Zaslužili smo bod protiv Zvezde

Pomoćni trener OFK Beograda Saša Kljajić izjavio je nakon poraza od Crvene zvezde na Karaburmi 2:1 da su "romantičari" najmanje zaslužili nerešen ishod meča.

"U najmanju ruku zaslužili smo nerešno. U drugom delu utakmice prokockali smo neke šanse koje su iz kategorije sto postotinih, a ako hoćeš bodove, moraš da takve prilike pretvaraš u gol. Nama se desio najgori scenario - igrali smo najbolje, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << izgubili. Kazneni udarac nemam pravo da komentarišem, na drugima je da to rade", rekao je Kljajić.

OFK Beograd je nakon zaostatka iz prvog poluvremena uspeo da izjednači, ali su crveno-beli preko jedanaesterca, koji je Miloš Ninković pretvorio u gol, odneli sva tri boda sa Karaburme.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OFK Beograd: Najgori mogući scenario

Izvor: Sportal.rs, 30.Nov.2013

Pomoćni trener OFK Beograda Saša Kljajić kazao je da njegova ekipa nije zaslužila poraz u utakmici protiv Crvene zvezde. Crveno-beli su prvi put od 2010.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.