Poluvreme - Zvezdin lakši trening u Nišu! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 05.Nov.2017, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Zvezdin lakši trening u Nišu! (TVITOVI)

Crvena zvezda vodi nakon prvih 45 minuta igre u Nišu.

Radnički iz Niša je većinom prvog dela meča bio ravnopravan rival Crvenoj zvezdi, ali je gost iz Beograda uspeo da postigne čak tri gola.

Ekipa Vladana Milojevića rutinski obavlja posao u Nišu, poveli su golom Gelora Kange u 25. minutu, akcija je išla preko Pešića i Milića, da bi Gabonac bez problema uspeo da savlada Živkovića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Nakon toga, igralo se uglavnom na sredini terena, a onda novi gol u mreži Radničkog, igrao se 37. minut, tada je Aleksandar Pešić dokazao da je u odličnoj formi, uspeo je da iz teške situacije savlada Živkovića za 0:2.

U 42. minutu Pešić biva oboren u kaznenom prostoru, upravo je on svojim desetim golom u sezoni uspeo da verovatno reši pitanje pobednika.

Pogledajte u nastavku i drugi gol, a nakon toga i par tvitova u vezi ove utakmice.



Ali kakva lopta od strane Kange..igramo pravi evropski fudbal..na nivo što bi se reklo..bravo,bravo #fkcz

— Čuveni Ilija Dukić (@vivamexicoooooo) November 5, 2017

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Pešić iz ofsajda kompletirao het-trik?

Izvor: B92, 05.Nov.2017

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić postigao je tri gola u pobedi svoje ekipe nad Radničkim u Nišu 4:0, ali Pešićev treći gol može biti predmet rasprave. Pešić je u 74. minutu iskoristio dodavanje Kange, izašao sam ispred golmana Radničkog, Živkovića i postigao gol za 4:0.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.