Poluvreme - Zvezda se izvukla!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2016, 19:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Zvezda se izvukla!

Gubili su crveno-beli, ali su u 35. minutu uspeli da se vrate u meč i da golom Anđelkovića izjednače rezultat.

Crvena zvezda je u okviru 18. kola Superlige ugostila Mladost iz Lučana, a nakon 45 minuta igre rezultat je 1:1.

Poveli su gosti nakon sjajnog prodora Jovanovića, uspeo je fudbaler Mladosti da zaobiđe Manojlovića i da bez problema pošalje loptu u mrežu za 1:0.

U 35. minutu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je izjednačio Dušan Anđelković nakon sjajne solo-akcije, uspeo je nekako da zadrži loptu do samog kraja i da pogodi mrežu gola gostiju za izjednačenje.

Pored dva gola koja smo pomenuli, moglo je biti još golova, ali su fudbaleri obe ekipe propustili par dobrih prilika na obe strane.

Golove pogledajte OVDE.

Evo nekih utisaka nakon prvog poluvremena.

ovo je uzas od odbrane,mi nemamo odbranu,ovi nas iz konre cepau kao borac kad nas razbi #fkcz 🔴⚪🔴

— Srele delija (@sreledelija) December 1, 2016

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EL - Derbi pripao Feneru u poslednjim sekundama!

Izvor: Sportske.net, 01.Dec.2016

Velika pobeda Fenera nad Real Madridom košem sa linije za slobodna bacanja u poslednjoj sekundi...Velika neizvesnost, kao što smo i očekivali u duelu Fenera i Real Madrida. Na kraju, pobeda domaćina sa 78:77!..Fenerbahče je bio bolja ekipa od Reala u prvoj četvrtini, ubacili su čak 23 koša odličnoj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.