Poluvreme - Zvezda se brani, Ludogorec vodi!

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2016, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Zvezda se brani, Ludogorec vodi!

Nakon prvih 45 minuta igre rezultat je u korist Ludogoreca, 1:0.

Crvena zvezda je otišla u Razgrad da se brani i da iz kontri pokuša da ugrozi gol domaćina, opšti je utisak nakon 45 minuta igre.

Za sada, rezultat je 1:0, Ludogorec ima loptu više u svom posedu, imao je i par šansi, ali Marselinjo u tri navrata, kao i Lukoki jednom nisu uspeli da te prilike pretvore u gol.

Jedini gol je postigao Džonatan Kafu koji je solo akcijom prešao dvojicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača crveno-belih i prešao Kahrimana, kasnije je samo poslao loptu u praznu mrežu u 43. minutu.

Marselinjo je u 15. minutu dobio i žuti karton zbog simuliranja u kaznenom prostoru gostiju nakon starta Rendulića.

Na drugoj strani Katai i Kanga su imali jedan dobar napad, ali se Gabonac spetljao u kaznenom prostoru, dok je nakon toga Katai uputio jedan udarac, ali je situacija bila jako teška i Stojanov je odbranio.

Navijači su podeljeni, jedni su ohrabreni ovom igrom, drugi smatraju da Crvena zvezda ne sme da se brani u ovom meču jer ne igra protiv Mančester junajteda.

OVDE možete čitati o igraču koji je najviše kritikovan od strane navijača.

Zvezdina odbrana je i dalje dosta nesigurna, ali je jedno tri puta bolja nego protiv Valete i Napretka. #fkcz #UCL

— Nikola Lalović (@PametnaCetvorka) July 26, 2016
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.