Poluvreme, Superkup Evrope: Preokret Zvezde, igračima Radničkog ušla voda u uši - 6:5

Izvor: Blic, 30.Nov.2013, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme, Superkup Evrope: Preokret Zvezde, igračima Radničkog ušla voda u uši - 6:5

Vaterpolisti Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca bore se za trofej Superkupa Evrope, a duel sa bazena u Bečeju možete da pratite uživo uz Blicsport.rs. Evropski prvak vodi na poluvremenu sa 6:5 (2:3, 4:2).

Crvena zvezda - Radnički Kragujevac 6:5 (poluvreme)
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Crveno-beli su prošle sezone osvojili Ligu šampiona, u koju se ove nisu plasirali jer ih je na poslednjem stepeniku kvalifikacija zaustavio Pro Reko, dok su Kragujevčani osvojili trofej Evrokupa.

Tribine na bazenu u Bečeju, nekada takođe evropskog prvaka, su pune, atmosfera je sjajna, kao na fudbalskim mečevima, pa se očekuje pravi spektakl.

Prvi ovosezonski meč ove dve ekipe pripao je Radničkom koji je slavio na svom bazenu sa 8:7.

U Bečeju, Rađen je zaradio isključenje već na samom startu, a Damir Burić iz prvog napada matirao Šefila za 1:0. Rascupala se spoljna linija Kragujevčana, pa je dobru odbranu krunisao Gakom projektilom pod prečku za 2:0.

Radić je odličnom odbranom sačuvao svoju mrežu, ali je Zvezda došla do prvog pogotka posle četiri minuta preko Prlainovića koji je smanjio na 2:1. Ubrzo je Radnički opet otišao na dva gola prednosti kada Amerikanac Džon Man nije dobro čuvao Basaru, a on je sa nezgodne strane povisio na 3:1. Uzvratio je Rađen sa leve strane pravim "projektilom" koji je završio u gornjem desnom uglu.

Popović je na početku druge četvrtine iznudio peterac, ali je Đorđe Filipović šutirao preko prečke Šefikovog gola. Usledila je kazna i sjajna akcija u kojoj je Avramović asistirao Ranđeloviću koji je sa sidra izjednačio na 3:3. Crveno-beli su došli do preokreta preko Viktora Rašovića čiji je udarac uz pomoć bloka završio iza leđa Radića za 4:3.

To je nateralo trenera Radničkog Dejana Jovovića da zatraži tajm-aut tokom kog je kritikovao svoje igrači da su postali mekani u odbrani. Ni to nije trglo njegove pulene, koji nisu blistali ni u napadu, kao da im je "ušla voda u uši", pa je Džon Man povisio na 5:3. Prvi gol u ovoj deonici Kragujevčani su dali tek u petom minutu, kada je Gak prekinuo seriju rivala i sa distance smanjio na 5:4.

Igrali su puleni Dejana Savića kao u transu, pa su do četvrtog pogotka u drugom periodu došli iz kontre koju je realizovao Strahinja Rašović za 6:4. Usledila je odlična akcija i na drugoj strani pošto je Filipović proigrao Zlokovića koji je za trenutak umakao Rađenu i sa sidra lobovao Šefika, pa je Zvezda na odmor otišla sa minimalnom prednošću - 6:5.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poluvreme, Superkup Evrope: Preokret Zvezde, igračima Radničkog ušla voda u uši – 6:5

Izvor: Dzungla.org, 30.Nov.2013

Vaterpolisti Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca bore se za trofej Superkupa Evrope, a duel sa bazena u Bečeju možete da pratite uživo uz Blicsport.rs. Evropski prvak vodi na poluvremenu sa 6:5 (2:3, 4:2).. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Uživo, Superkup Evrope: Preokret Zvezde, igračima Radničkog ušla voda u uši - 7:5

Izvor: Blic, 30.Nov.2013

Vaterpolisti Crvene zvezde i Radničkog iz Kragujevca bore se za trofej Superkupa Evrope, a duel sa bazena u Bečeju možete da pratite uživo uz Blicsport.rs. Evropski prvak vodi na poluvremenu sa 6:5 (2:3, 4:2)...Crvena zvezda - Radnički Kragujevac 7:5 (treća četvrtina)..Crveno-beli su prošle sezone...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.