Policijski sindikat traži da se stane na put huliganima

Izvor: NTV.rs, 03.Nov.2013, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policijski sindikat traži da se stane na put huliganima

Policijski sindikat Srbije upozorio je da je poslednji trenutak da država suzbije huliganizam i nasilje na sportskim terenima.
Reagujući na incidente na fudbalskoj utakmici Crvena Zvezda-Partizan koja je u subotu tri puta prekidana zbog divljanja huligana, Policijski sindikat Srbije saopštio je da se izgredi ponavljaju i da raste opasnost da će biti i ljudskih žrtava.
„Da li treba da čekamo da neko pogine, da shvatimo kako s nasilnicima na sportskim terenima >> Pročitaj celu vest na sajtu NTV.rs << nema pregovora. Policija zna ko su huligani, ali izostaje odgovarajuća podrška države kako bi se sa njima izborila“, ukazao je sindikat.
Kako je naveo Policijski sindikat Srbije, „nije nikakva tajna da navijačke grupe imaju zaštitu političara, zbog čega se osećaju sigurnim“.
(Beta)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

POLICIJA: Političari štite huligane!

Izvor: NaDlanu.com, 04.Nov.2013, 09:26

Predsednik Policijskog sindikata Srbije Veljko Mijailović tvrdi kako je krajnje vreme da država krene u borbu protiv huliganizma i nasilja na sportskim terenima, jer je bez njihove pomoći policija nemoćna..."Policija zna ko su huligani, ali izostaje odgovarajuća podrška države. Nije tajna da...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.