Poletanović: Delije su najbolje na svetu

Izvor: Mondo, 23.Jul.2016, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poletanović: Delije su najbolje na svetu

Bivši kapiten Vojvodine debitovao za Crvenu zvezdu u meču sa Napretkom u kom je ostavio dobar utisak. Poručuje i da su Delije najbolji navijači na svetu i 12. igrač ovog kluba.

U prve dve evropske utakmice na pozicijama zadnjih veznih igrali su Mičel Donald i Damjan Le Talek, a pojačanje Crvene zvezde iz Genta, Marko Poletanović, priliku za debi imao je u prvom superligaškom okršaju u novoj sezoni. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Nekadašnji kapiten Vojvodine je u beogradskom crveno-belom dresu debitovao protiv Napretka (2:2) i ostavio odličan utisak sve do izmene kada je umesto njega ušao ofanzivniji David Babunski.

Na konferenciji za medije pohvalio ga je i trener Miodrag Božović, a i on sam je zadovoljan svojim prvim nastupom.

"Bila je to vrlo teška utakmica, i sami ste videli da su se oni mnogo povukli, napad ih nije zanimao i čekali su našu grešku. Ipak, pokazali smo karakter u teškom trenutku, ali nismo imali sreće ovog puta. Što se tiče moje igre smatram da uvek može bolje, ali generalno sam zadovoljan svojim debijem na Marakani", kazao je Poletanović za klupski sajt.

Imao je i dve izgledne prilike, ali nije uspeo da se upiše u strelce.

"Žao mi je što nisam bolje iskoristio dve šanse koje sam imao, trebalo je bolje da odreagujem, ali nadam se da će se to sve popraviti sledeći put. Nadam se da će nam se vratiti u utorak u Bugarskoj".

Naročito je bio impresioniran navijačima Crvene zvezde na severnoj tribini.

"Sada sam se uverio i lično u sve priče da su Delije najbolji navijači. Mnogo nam znači njihova podrška pred put u Bugarsku. Ovde je sve osim pobede neusepeh, ali navijači su nas i posle ovog remija podržali i to na ovako lep način. Oni su naš dvanaesti igrač i najbolji navijači na svetu", poručio je on.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.