Poketino: Biće teško, igraćemo protiv Zvezde i sebe

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Okt.2019, 16:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poketino: Biće teško, igraćemo protiv Zvezde i sebe

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino izjavio je danas da očekuje veoma tešku utakmicu protiv Crvene zvezde i ocenio da će njegov tim, ukoliko želi tri boda, morati prvo da pobedi sebe, a potom rivala.

"Biće teško, u ovom momentu smo sami sebi najveći protivnik. Moraćemo da se takmičimo i protiv Zvezde i protiv sebe", rekao je Poketino na konferenciji za medije u Londonu.

Aktuelni vicešampion Evrope veoma loše je započeo sezonu, u Premijer ligi osvojio >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je samo 12 od mogućih 27 bodova, dok je u Ligi šampiona uzeo samo bod protiv Olimpijakosa (2:2) i doživeo debakl od Bajerna (7:2).

Upravo zato Poketino ističe da ga nisu iznenadile priče o mogućem otkazu.

"To je tako u fudbalu, nisam iznenađen. Kada pobeđujete na isti način vas hvale. Očekivanja su se promenile posle finala Lige šampiona i zato sada situacija izgleda još gore. Na nama je, da pre svega, ponovo izgradimo samopouzdanje", poručio je Poketino.

Utakmica 3. kola B grupe Lige šampiona između Totenhema i Crvene zvezde igra se sutra od 21 sat.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poketino: Igraćemo protiv Zvezde i protiv sebe

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2019

Menadžer Totenhema Maurisio Poketino izjavio je danas da očekuje veoma tešku utakmicu protiv Crvene zvezde i ocijenio da će njegov tim, ukoliko želi tri boda, morati prvo da pobijedi sebe, a potom rivala.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.