Podrška za Orlove sa Zlatibora

Izvor: Vesti-online.com, 16.Jun.2018, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Podrška za "Orlove" sa Zlatibora

Fudbaleri Crvene zvezde poslali su poruku podrške dvadeset trojici momaka koji u Rusiji predstavljaju Srbiju na Svetskom prvenstvu.

Aktuelni šampion Srbije je trenutno na Zlatiboru na pripremama.

"Momci, srećno na Svetskom prvenstvu i hrabro se borite za grb koji nosite, 'ajmo bre!",rekao je kapiten Zvezde Nenad Milijaš, a ispratili su ga ostali igrači crveno-belih.

Među njima na Zlatiboru nema dvojice prvotimaca Nemanje Radonjića i Milana Rodića koji su u Rusiji sa reprezentacijom.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GOBELJIĆ: Teško jeste, ali moramo (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2018, 07:12

Od sledeće nedelje, crveno-beli na pripremama u Austriji...Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na pripremama na Zlatiboru, ali ih vreme baš i "ne služi". Hladno je, a tokom dana (subote) padala je i kiša. Fudbaleri su se ponovo podelili u četiri grupe koje su pravljene na osnovu analiza i fizičkih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.