Počinje prodaja karata za meč Radničkog i Crvene zvezde

Izvor: JužneVesti.com, 21.Nov.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje prodaja karata za meč Radničkog i Crvene zvezde

Na biletarnici hale “Čair” danas će početi prodaja ulaznica za utakmicu 17. kola Superlige, koju će na stadionu “Čair” igrati Radnički i Crvena zvezda. Duel zakazan za subotu, 24. novembar, ujedno će biti i derbi šampionata, s obzirom na to da ekipe zauzimaju prvu i drugu poziciju na tabeli.

Cena ulaznica je nešto skuplja u odnosu na ostale superligaške mečeve na “Čairu”, pa će koštati 300 dinara za jug, 400 za sever, 600 dinara za >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << istok i zapad, dok će oni koji bi da sede u loži morati da izdvoje 1.500 dinara.

Karte se mogu nabaviti i preko sajta Tiketlajn.

Inače, Nišlije za crveno-belima zaostaju 9 bodova, pošto Beograđani ove sezone u Superligi nisu uspeli da savladaju samo Partizan, već su odigrali nerešeno.

Sa druge strane, jedini tim koji je ove sezone u Superligi uspeo da pobedi Radnički upravo je Crvena zvezda, koja je na stadionu “Rajko Mitić” slavila sa 2:0.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.