Izvor: RTS, 03.Maj.2021, 08:07

Počinje polufinalna serija ABA lige

Rasplet u regionalnoj košarkaškoj ABA ligi počinje danas duelima Crvena zvezda sa Igokeom i Budućnosti sa Mornarom na startu polufinalne serije plej-ofa.
Zvezda kreće sa pozicije broj 1, a rival u prvom meču polufinala, od 18.30 u Hali ''Aleksandar Nikolić'' u Beogradu, biće najprijatnije iznenađenje lige Igokea.

Iako se Zvezda smatra favoritom u ovom duelu, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u timu Igokee očekuju da mogu prirediti iznenađenje na gostujućem terenu.
Od 21 sat na programu je crnogorski derbi između Budućnosti i Mornara u "Morači" gde gosti takođe priželjkuju da prirede iznenađenje.
Polufinale se igre na dve dobijene utakmice, dok će se finale igrati na tri dobijena meča.
Šampion ABA lige izboriće plasman u Evroligu naredne sezone.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Zvezda sjajnom odbranom u finišu slomila Igokeu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Maj.2021

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su u Beogradu Igokeu sa 76:61 (20:20, 19:22, 17:13, 20:6) i tako poveli sa 1:0 u polufinalu plej-ofa ABA lige...Crveno-beli imali su mnogo problema protiv ekipe iz Laktaša, četvrtoplasirane iz regulanog dela sezone, ali ipak su u poslednjoj deonici uspeli da slome...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.