Počeli pregovori, Vujadin Savić blizu odlaska iz Zvezde?

Izvor: Sportske.net, 20.Dec.2018, 23:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli pregovori, Vujadin Savić blizu odlaska iz Zvezde?

Šampion ostaje bez aktuelnog kapitena?

U danu kada je Crvena zvezda zvanično promovisala svog novog štopera Nemanju Milunovića, pojavila se i informacija o mogućem odlasku kapitena crveno-belih, takođe štopera, Vujadina Savića.

Vest su plasirali turski novinari, konkretno tamošnji portal ''Fanatik''.

Prema njihovim saznanjima, za Vujadina Savića je interesovanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pokazao turski Trabzon, koji je pre par godina već poslovao sa Zvezdom, kada je za oko 1.5 miliona evra kupio Luisa Ibanjeza.

Navodno, kontakti sa Savićevim menadžerom već su uspostavljeni, pa bi vrlo brzo mogao da se očekuje konačan ishod pregovora.

Savić je ostavio značajan trag u Zvezdi u poslednje dve sezone, u vreme velikih, istorijskih uspeha beogradskih crveno-belih, a Turci ove zime žele da iskoriste i činjenicu da kapitenu srpskog šampiona ugovor ističe već na leto.

Podsetimo, kada su u pitanju Zvezdini štoperi, na izlaznim vratima je i Sumaila, pa ako i Savić ode, treneru Milojeviću će na raspolaganju ostati Babić, Degenek i novajlija Milunović, mada je i Filip Stojković pokazao da se na njega može računati i u ulozi štopera.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRVENA ZVEZDA OSTAJE BEZ KAPITENA? Turski Trabzon hoće Vujadina Savića već u januaru

Izvor: Kurir, 20.Dec.2018

Kapiten Vujadin Savić mogao bi već u januaru da napusti Crvenu zvezdu i pređe u Trabzon.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.