Počeli pregovori: Radonjić se sastao sa upravom Laborala

Izvor: MozzartSport.com, 22.Jun.2016, 21:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počeli pregovori: Radonjić se sastao sa upravom Laborala

List As navodi da je klub iz Vitorije već napravio prvi korak ka angažovanju trenera Crvene zvezde

Priča o odlasku Dejana Radonjića iz košarkaškog kluba Crvena zvezda u Laboral dobila je novu epizodu. Barem tako tvrdi ugledni španski sportski dnevnik As. Ovaj list navodi da se crnogorski trener danas u Vitoriji sastao sa predstavnicima >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Laboral Kuće.

Ranije danas mediji na Iberijskom poluostrvu javili su da je Radonjić prvi pik kluba koji je ove sezone došao do Fajna fora Evrolige.

ŠPANCI TVRDE: DEJAN RADONJIĆ JE PRVI PIK LABORAL KUĆE, OBRADOVIĆ BI MOGAO U ZVEZDU

Crnogorskom stručnjaku ugovor sa Crvenom zvezdom ističe u leto sledeće godine, pa ovaj „transfer“ ne bi mogao da se desi bez znanja i odobrenja beogradskog kluba.

Radonjić je u poslednje tri sezone sa Crvenom zvezdom osvojio šest trofeja – po dva prvenstva Srbije, Jadranske lige i Kupa Radivoja Koraća.

List As navod da će, ukoliko pregovori sa Radonjićem ne urode plodom, uprava Laborala da se okrene grčkom stručnjaku Focisu Kacikarisu.

(FOTO: Starsport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Totalni šok: Radonjić odlazi iz Zvezde!

Izvor: Telegraf.rs, 22.Jun.2016

Ono što se moglo čuti u košarkaškim krugovima po završetku sezone, polako počinje da se obistinjuje: Dejan Radonjić napušta Crvenu zvezdu!..Tako barem pišu Španci, konkretno Kadenaser, koja navodi da je Laboral Kuća ušla u završne pregovore sa crnogorskim stručnjakom...Posle odlaska Velimira...

Nastavak na Telegraf.rs...

B92: Radonjić odbio ponudu Laboral Kuče

Izvor: B92, 22.Jun.2016

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić odbio je ponudu Laboral Kuče, saznaje B92...As je preneo da je crnogorski stručnjak bio na razgovorima u Vitoriji, ali on neće naslediti Velimira Perasovića...Radonjićeva želja jeste da ostane u Zvezdi, a narednih dana uslediće pregovori sa crveno-belima u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.