Pobednik dana: Slavoljub Srnić

Izvor: Sportski Žurnal, 06.Okt.2013, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobednik dana: Slavoljub Srnić

Za braću Slavoljuba i Dragoljuba Srnića nije bilo mesta u Crvenoj zvezdi. Napustili su Marakanu pod nerazjašnjenim okolnostima, a u većini komentara navijači crveno-belih su smatrali da za njih po kvalitetu i nije bilo mesta u timu.
(FOTO: D. Žarković)
Pronašla su ova dva momka svoju sreću u Čukaričkom, a posle osam kola njihov tim deli prvo mesto na tabeli Jelen Super lige sa Partizanom. I nisu se libili da izjave, još pred početak sezone, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << je za njih trenutno bolje da igraju u Čukaričkom nego u Crvenoj zvezdi.
Igrač utakmice protiv svog bivšeg kluba bio je upravo jedan od braće Srnić, Slavoljub. Namestio je prvi, postigao drugi pogodak i nije se radovao. Samo se uhvatio za glavu.
Malo je onih koji golom protivničkom timu mogu da kupe srca bar dela njihovih navijača. A Slavoljub Srnić je pri izlasku iz igre zaradio i aplauze na Banovo Brdu, potpuno zasluženo…
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Savić napustio Rad: Dok je Stojićev vozni park sve luksuzniji, u ambulanti nema zavoja!

Izvor: MozzartSport.com, 07.Okt.2013, 12:54

U Radu nešto "debelo" ne štima. To je jasno i po položaju kluba na tabeli (četiri boda iz osam utakmica), ali i po događanjima u vezi s Urošem Đurđevićem pre početka sezone.. Navijači ovog kluba koriste svaku priliku da izraze protest protiv finansijera Ranka Stojića (meč s Vojvodinom napustili...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.