Izvor: Piplmetar.rs, 08.Nov.2023, 05:40

Pobede odbojkašica Železničara i Crvene zvezde u Kupu CEV

Odbojkašice Železničara iz Lajkovca pobedile su večeras u gostima Kralovo Pole sa 3:1 (25:21, 19:25, 25:22, 25:9), u prvom meču šenaestine finala Kupa CEV.
Železničar su do pobede predvodile Jovana Zelenović sa 20 i Malina Terel sa 17 poena.
Kod Čehinja bolje od ostalih bile su Katerina Kunikova i Simona Jelinkova sa po 15 poena.
Revanš meč će se odigrati naredne srede, 15. novembra od 19.00 časova u Hali sportova u Lajkovcu.
Ukoliko eliminišu Čehinje, Lajkovčanke >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << će u osmini finala igrati protiv pobednika meča šesnaestine finala između švajcarskog Dudingena i italijanskog Kjerija.
U istoj rundi, istog takmičenja, pobedu u prvom meču su ostvarile i odbojkašice Crvene zvezde, savladavši na svom terenu La Lagunu sa 3:0 (25:18, 25:23, 25:14).
Najbolje kod Zvezde bile su Jelena Stojić sa 14, Malgorzata Jasek sa 13 i Nikolina Lukić sa 11 poena.
Crvena zvezda će, ukoliko bude bolja od La Lagune, u osmini finala igrati sa pobednikom duela šesnaestine finala Sent Benedek Balatonfired – Šelmi Brno.
Druga utakmica će se odigrati naredne srede, 15. novembra od 20.00 časova po našem vremenu u dvorani „Santijago Martin“ na Tenerifama.
Po propozicijama CEV, za pobede od 3:0 i 3:1 pobednik dobija tri boda. Ukoliko se meč završi rezultatom 3:2, pobednik dobija dva, a poraženi jedan bod.
Ukoliko obe ekipe imaju isti broj pob

Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.