Pobeda košarkaša Zvezde

Izvor: Studio B, 22.Mar.2014, 22:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda košarkaša Zvezde

U 25. kolu Jadranske lige, košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu skopski MZT rezultatom 87:77 (24:17, 19:18, 27:20, 17:22) i zadržali dobru formu uoči revanš utakmice protiv Budiveljnika.

Utakmica koja za crveno-bele nije imala takmičarski značaj, jer su već osigurali prvo mesto uoči završnog turnira, poslužila je treneru Dejanu Radonjiću da pruži šansu svim igračima i odmori nosioce >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << igre. I uz takvo "mešanje karata", Zvezda je bila isuviše jaka za skopski sastav i do 21. pobede u regionalnom takmičenju stigla je gotovo rutinskom igrom.

U većini elemenata ekipe su bile dosta izjednačene, a odlučio je bolji šut crveno-belih za dva poena. Zvezda je pogodila 61, a MZT 51 odsto šuteva i to je napravilo razliku. U poslednjem kolu Crvena zvezda će u Zagrebu igrati protiv Cibone.  

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Pobeda košarkaša Crvene zvezde

Izvor: Akter, 22.Mar.2014

U 25. kolu Jadranske lige, košarkaši Crvene zvezde pobedili su večeras u Beogradu skopski MZT rezultatom 87:77

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.