Pobeda Zvezde u Kragujevcu

Izvor: DobreVesti.rs, 16.Sep.2012, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Zvezde u Kragujevcu

KRAGUJEVAC - Fudbaleri Crvene zvezde savladali danas u Kragujevcu, u 5. kolu Super lige, domaći Radnički 1923. sa 3:0 (1:0). Na stadionu ,,čika-Dača, pred oko 10.000 gledalaca, utakmicu je sudio Dušan Grujić iz Niša. Strelci su bili: Milijaš u 43, Kasalica u 81. i Milivojević u 90. minutu.

Žuti kartoni: Čančarević, Spalević (Radnički), Pantić, Bajković (Crvena zvezda)
Crveni kartoni: Nedović u 45. i Mutavdžić u 76. minutu oba iz Radničkog
Radnički: Čančarević, Pavlović (od 62. min Kosorić), Otašević, Tintor, Radosavljević, Nedović, Mutavdžić, Milošković, Pejčinović (od 79. min Sikimić), Simović (od 54. min Petronijević), Spalević.
Crvena zvezda:...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na DobreVesti.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Mršava“ pobeda Zvezde

Izvor: Danas, 17.Sep.2012, 00:25

Rezultatski ubedljivo, ali u smislu igre krajnje prosečno fudbaleri Crvene zvezde preskočili su Radnički 1923 u 5. kolu domaćeg prvenstva -3:0 (1:0). Meč u Kragujevcu imao je ružnu uvertiru. Navijači rivalskih klubova sukobili su se u gradu, a zatim i na stadionu „Čika Dača“.

Nastavak na Danas...

Pazar i Spartak neriješeno, domaćin propustio šanse

Izvor: SandzakPress.net, 17.Sep.2012

Novi Pazar – Fudbaleri Novog Pazara odigrali su u subotu na svom terenu 1:1 sa Spartakom, u petom kolu Super lige Srbije, a meč je odigran bez prisustva publike. Domaći tim poveo je u šestom minutu, iz penala koji je izveo Dario Damjanović. Pazarci su se tada povukli i prepustili inicijativu Spartaku,...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.