Pobeda Alavesa, asistencija Kataija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2017, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobeda Alavesa, asistencija Kataija

Fudbaleri Alavesa pobedili su danas u gostima ekipu Sportinga sa 4:2 u utakmici 21. kola španske Primere.

Aleves je upisao šestu pobedu pobedu u španskom šampionatu, a prvu posle pet kola i nalazi se na 12. mestu na tabeli sa 27 bodova. Sporting je na 18. poziciji sa 12 bodova.

Ruben Sobrino je doneo prednost Alavesu već u desetom minutu na asistenciju nekadašnjeg fudbalera Crvene zvezde Aleksandra Kataija.

To je bio jedini pogodak u prvih 45 minuta, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da bi u drugom "palo" još pet.

Kristian Santos je povisio na 2:0 u 58. minutu, da bi u 70. minutu Edgar Mendes pogodio iz jedanaesterca za ubedljivu prednost gostujuće ekipe.

Ekipa iz Hihona je smanjila na 3:1 u 84. minutu pogotkom Lasine Traorea, ali je samo dva minuta kasnije mrežu domaće ekipe pogodio i Aleksis. Konačan rezultat postavio je Karlos Kastro u 90. minutu.

Alaves u narednom kolu dočekuje Barselonu, dok Sporting ide u goste Leganesu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Junajted siguran protiv Lestera

Izvor: Beta, 05.Feb.2017

Fudbaleri Mančester junajteda pobedili su danas u gostima ekipu Lestera sa 3:0 u poslednjoj utakmici 24. kola Premijer lige.Ekipa Žozea Morinja je upisala prvu pobedu posle tri vezana remija, i dalje je šesta na tabeli sa 45 bodova. Lester je vezao i četvrti poraz u Premijer ligi i nalazi se na 16....

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.