Izvor: Piplmetar.rs, 20.Feb.2024, 18:30

Plej-of ABA lige na vratima: Zvezda ili Partizan, ko je favorit za titulu? Evo šta kažu kvote!

M. B.


Šta mislite, da li su bukmejkeri dobro procenili situaciju?

Foto: Nikola Tomić


Do kraja prvog dela sezone u ABA ligi ostalo je još šest mečeva, a kladionice su još uvek veoma neodređene što se tiče favorita za titulu.
Crvena zvezda je na čelu tabele sa 17-3, sledi Budućnost sa 15-5, a onda su na trećoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i četvrtoj poziciji Partizan i Cedevita Olimpija sa po 14-6.
Kao što i sada situacija, makar na papiru govori, crveno-beli su sa kvotom 1.95 favoriti da će uspeti da se domognu šampionskog trofeja.
Interesantno je da, iako je Budućnost na drugom mestu, po koeficijentu koji daju kladionice nije ni blizu Partizana.
Crno-beli su drugi favoriti sa tek nešto slabijim šansama od same Zvezde (kvota 2.25), dok su sledeći Podgoričani sa čak kvotom 12.
Još, koliko-toliko, realne šanse za titulu ima i Cedevita Olimpija koja je na kvoti 15, dok su svi ostali na koeficijentima preko 30.
(Telegraf.rs)
18+ Klađenje nije dozvoljeno mlađima od 18 godina!


Opširnije
Izvor: Telegraf.rs

Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.