Planule ulaznice u Nišu, malo dva Čaira

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Sep.2012, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planule ulaznice u Nišu, malo dva Čaira

Rukovodstvo niškog Radničkog pustilo je pred prošli vikend u prodaju 9.700 ulaznica za meč šesnaestine finala Kupa Srbije između superligaša sa Čaira i Crvene zvezde.

Interesovanje za gostovanje branioca trofeja kupa u Nišu i okolini je, međutim, tako veliko da bi tri puta više ulaznica bilo malo.
Sve ulaznice za lože na renoviranom Čairu i tribinu „zapad” prodate su u petak popodne, a ja južnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << i severnu tribinu ostalo je samo nekoliko stotina ulaznica. U takvoj situaciji, uz odobrenje nadzornih organa na stadionu koji se još uvek gradi i završava, odlučeno je da se u utorak oko podneva pusti u prodaju 1.300 ulaznica za „istok” na Čairu.
– U trenutnoj situaciji, pošto su finalni radovi na delu stadiona još u toku, imamo postavljene stolice na staroj zapadnoj i novim, južnoj i severnoj tribini stadiona. Za „zapad” je prodato svih 2.000 ulaznica, na „jugu” je 4.200, a na „severu” 3.500 stolica. Zbog toga smo tražili i dobili saglasnost i graditelja, zbog bezbednosti, ali i nadležnih organa FSS da otvorimo i istočnu tribinu. Bez obzira što na „istoku” još nije završeno postavljanje plastičnih stolica gledaoci će imati pun konfor jer je reč o potpuno novoj sagrađenoj strani stadiona – rekao je Predrag Vlajković, koordinator u Radničkom.
Kako nam je rečeno planule su sve ulaznice za lože, koje su se prodavale po hiljadu dinara i za zapadnu tribinu, gde je cena bila 500 dinara po jednoj ulaznici. Isto toliko će koštati karte za „istok”, a za „jug” i „sever” cena ulaznica je po 300 dinara.
Kao što je poznato prihod od ulaznica se u kupu deli između rivala.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezdu čeka pun stadion u Nišu

Izvor: Sportal.rs, 25.Sep.2012

Fudbaleri niškog Radničkog i Crvene zvezde odigraće u sredu utakmicu Kupa Srbije, a interesovanje je veliko. Kako je potvrđeno na sajtu Zvezde, 400 ulaznica koje su poslate u Beograd prodate su već prvog dana (ponedeljak), a slično je i u Nišu.

Nastavak na Sportal.rs...

Radnički Niš - Crvena zvezda: "RASPRODATO"

Izvor: Mondo, 25.Sep.2012

Rasprodate su sve ulaznice za meč šesnaestine finala Kupa Srbije na "Čairu", a možda će ih u sredu biti još u prodaji, ako Radnički ubedi komesara za bezbednost da je bezbedno pustiti navijače na "istok"...Četiri godine i dva dana od meča šesnaestine finala Kupa Srbije u kojem je Radnički...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.