Planić ulepšao Dekijev oproštaj, aplauzi za Kahrimana i Trkulju (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2014, 19:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Planić ulepšao Dekijev oproštaj, aplauzi za Kahrimana i Trkulju (VIDEO)

Zvezda u prijateljskom meču savladala Udineze - 1:0

A Dekiju na poklon za oproštaj od Marakane – trijumf. Kombinovani tim Crvene zvezde pobedio je u prijateljskom meču italijanski Udineze 1:0, ali rezultat će malo ko pamtiti. Sva svetla velike pozornice bila su usmerena ka najmlađem kapitenu u istoriji crveno belih Dejnu Stankoviću koji se od bujice emocijs oprostio od trave Marakane. Njegov matični klub darovao mu je pobedu nad ekipom u kojoj trenutno radi >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << kao pomoćnik Andree Stramaćonija...

Lepo veče na Marakani golom u mreži Hrvata Keleve potpisao je Bogdan Planić, a pored njega pohvale u domaćim redovima su zaslužili Marko Grujić, te golmani Kahriman i Trkulja.

Rastrećeni od bilo kakvog rezultatskog pritiska igrači Crvene zvezdr pružili su sasvim zadovoljavajuću igru protiv objektivno jačeg rivala. Otvorenog garda je igrao i Udineze, pa je publika na Marakani mogla da uživa u reviji lepih poteza i šansi. Posebno u prvom poluvremenu. Crveno beli su poveli već u sedmom minutu, nakon što je iz kornera mladi Ristić odlično centrirao, a loptu u mrežu Kelave glavom smestio Bogdan Planić. Predstava mladih snaga je najveći benefit koji je iz prijateljskog meča izvukao Nenad Lalatović. Pored Ristića u duele sa iskusnijim rivalima kuražno se upuštao i zadnji vezni Marko Grujić, uvek spreman da uputi „ekstra“ pas ka saigračima

Supertalentovani napadač Luka Jović nije uspeo da prekine golgeterski post, ali je pripremio strašnu šansu Vukanu Savićeviću. Sredinom prvog poluvremena Jović je jednog od štopera Udinezea izlomio kao metar drva, međutim izgubio je duel sa Kelavom. Dobili su igrači Crvene zvezde i lekciju iz modernog fudbala. Udineze im je u nekoliko navrata pokazao kako treba da deluje ozbiljan tim. Italijani su posle tri dodira dolazili u izgledne prilike koje je neutralisao Damir Kahriman. Posebno će se pamtiti odlična reakcija prilikom zicera Muriela.

Brojne izmene Nenada Lalatovića i Andree Stramaćonija uticale su na nešto slabiji tempo u nastvaku. Udineze je bio konkretniji tim, konstantno pretio, ali se sa nekoliko intervencija istakao se mladi Predrag Trkulja.

CRVENA ZVEZDA – UDINEZE 1:0 (1:0)

Strelci: Planić u 7. minutu.

Stadion: Crvene zvezde.

Gledalaca: 15.328

Sudija: Marko Popović (Beograd)

Crvena zvezda: Kahriman – Planić, Lazić, Jovanović, Antić- Grujić, Lazović, Ristić, Savićević (od 38. Stanković), Gavrić – Jović. Igrali su još: Đorđević, Trkulja, Katai, Gogić, Despotović

Udineze: Kelava, Alhasan, Domici, Zapata, Zapata, Belmonte – Bubnjić, Giljerme, Halberg, Žadson, Muriel, Pinzi. Igrali su još: Koda, Faraoni, Prtajin, Jadi.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.