Piksi rekao svoje!

Izvor: Sportske.net, 10.Nov.2017, 10:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Piksi rekao svoje!

Oprečne informacije stižu iz daleke Kine ove nedelje. Kako je protekao razgovor Dragana Stojkovića i čelnika FS Srbije i da li će "Orlovi" uskoro dobiti selektora?

Prijateljska utakmica reprezentacija Kine i Srbije koja će biti odigrana nešto posle podneva (12.35) pala je u drugi plan usled priče o potrazi za novim selektorom i razgovora koji su tim povodom obavili čelnici FS Srbije i Dragan Stojković Piksi.

Svima je dobro poznato da je pre više od mesec dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << u momentu kada je nagovešteno da se Slavoljubu Muslinu "drma klupa", bivši as Crvene zvezde označen kao prva opcija za novog selektora "Orlova".

Nakon što je FS Srbije zakazao prijateljske utakmice sa Kinom i Južnom Korejom mnogi su "sabrali dva i dva" i zaključili da će Piksi postići dogovor sa Slavišom Kokezom upravo u Gvangžuu.

Juče je "Blic" lansirao vest da su prvi čovek Saveza i Dragan Stojković obavili "višečasovni razgovor u hotelu Meriot" sa ciljem da Piksi utanači detalje saradnje sa FS Srbije.

Današnje izdanje "Sportskog žurnala" prenosi da je razgovor ipak bio protokolaran i da su Kokeza, Bunjevčević i Stojković pročavrljali uz kafu.

Proslavljeni fudbaler i trener koji je pre samo dva dana produžio ugovor sa Gvangžuom do 2021. godine navodno je miljama daleko od klupe reprezentacije Srbije i gotovo je izvesno da Piksi neće voditi "Orlove" na Svetskom prvenstvu u Rusiji.

Ne postoji potvrda informacije da su Kinezi u ugovor sa Piksijem uneli klauzulu o tome da može da vodi nacionalni tim Srbije, a veća je verovatnoća da je Piksi iskoristio to što je označen kao kandidat broj 1 za klupu "Orlova" da popravi finansijske odredbe svog ugovora sa Gvangžuom.

Sve rečeno ukazuje na to da će FSS morati da nastavi potragu za novim selektorom i nije isključeno da se posle azijske turneje razmotri i status Mladena Krstajića, premda se nekadašnjem štoperu Partizana ne daju velike šanse da iz svog trenutnog zvanja ukloni ono "v.d.".

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.