Pik: Miler i Brose se rastaju, Zvezda zainteresovana

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2017, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pik: Miler i Brose se rastaju, Zvezda zainteresovana

Zanimljive vesti stižu iz Nemačke

Kako javlja izraelski novinar Dejvid Pik, Brose Bamberg ozbiljno razmišlja o otpuštanju Kvinsija Milera. Naime, piše se da Amerikanac ima problem sa igrama za šampiona Nemačke.

Pik dodaje da Crvena zvezda "njuška" oko Milera, koji je "intrigiran" mogućim povratkom u Crvenu zvezdu gde je imao odlične partije.

Miler >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je igrao za Zvezdu u sezoni 2015/2016 kada je ostavio jako dobar utisak.

U karijeri je igrao za Denver, Sakramento, Detroit, Makabi Tel Aviv. Ovog leta stigao je u Bamberg.

Videćmo da li ima istine u ovome. Podsetimo, Pik je imao neke dobre informacije poput one da će Marko Gudurić u Fenerbahče, ali i manje dobre informacije u prošlosti.

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Miljenik "Delija" pred otkazom, Zvezda sledeća stanica!?

Izvor: Sportske.net, 05.Okt.2017

Amerikanac koji je za kratko vreme pre dve godine "kupio" navijače Crvene zvezde navodno se nalazi pred otkazom u klubu koji ga je angažovao minulog leta...Pođimo od toga da čitava priča deluje dosta kompleksna i malo verovatna, pa bi je zbog toga trebalo uzeti sa dozom rezerve...Novinar Dejvid...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.