Petrušev: Kada vidim Kampaca...

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 21:55

Petrušev: Kada vidim Kampaca...

Filip Petrušev, košarkaš Crvene zvezde, razgovarao je sa novinarima nakon pobede svog tima.

Zvezda je na najbolji mogući način počela polufinalnu seriju ABA lige protiv Budućnosti – ubedljivom pobedom na svom parketu.

Na pitanje Petra Tadića kako je izgledalo igrati u ovakvoj atmosferi i sa ovakvom energijom...

"Energija je bila baš na dobrom nivou i nedostajali su nam anvijači >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u ovolikom broju koji su nam dali vetar u leđa i na momente smo imali pad koncentracije, ali je energija sve to nadomestila. Navikli smo da igramo i na taj ritam, ali je možda i dobro ovo da se uželimo utakmice i da ko god uđe na teren bude na više od 100 odsto i tako je bilo večeras", rekao je Petrušev.

Kampaco je motor ekipe...

"Vidimo Kampaca i ja krenem da stiskam po celom terenu i svi krenu da igraju sa više energije i budu agresivniji i jednostavno on vuče sve", rekao je o svom saigraču srpski košarkaš.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Posle rapsodije Zvezde Ivanović ima i zamerke, a trener Budućnosti pričao i o "večitim rivalima!

Izvor: 24sedam.rs, 14.Maj.2023

Crveno-beli ubedljivom pobedom otvorili polufinalnu seriju AdmiralBet ABA lige

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.