Petković: Velika je čast sarađivati sa Prosinečkim

Izvor: Blic, 04.Sep.2011, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: Velika je čast sarađivati sa Prosinečkim

Novo pojačanje Crvene zvezde Nikola Petković, imao je nekoliko dana da se upozna sa novim saigračima i trenerom, a već u ponedeljak, posle tri godine istrčaće na teren u crveno-belom dresu.

"Radujem se utakmici sa Dinamom. Meč je prijateljsko-humanitarnog karaktera, ali bićemo maksimalno ozbiljni. Svesni smo čiji dres i grb nosimo, i zbog toga uvek moramo da budemo maksimalno motivisani" rekao je novi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << levi bek Zvezde za klupski sajt.

Trenera Roberta Prosinečkog može da raduje što se Petković brzo uklopio u ekipu, upoznao sa saigračima, tako da mu preostaje samo da opravda ukazano poverenje.

"Prvi utisci su izvanredni. Polako se upoznajem sa saigračima koji su svi od reda "pravi" momci. A šta tek reći o "šefu", čoveku koji je igrao za Barselonu i Real. Zaista je velika čast, privilegija, ali i obaveza sarađivati sa njim. Period adaptacije za mene nije ni postojao, uklopio sam se odmah, u svojoj sam zemlji, u svom gradu i svom klubu, tako da što se toga tiče nema nikakvih problema", zaključio je Nikola Petković.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.