Petković: Šampionske ambicije od starta

Izvor: Mondo, 05.Avg.2014, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petković: Šampionske ambicije od starta

Defanzivac Crvene zvezde najavljuje da će njegov tim, bez obzira na sastav u kojem bude nastupao, juriti pobedu u prvom kolu Superlige protiv Radničkog iz Niša.

Foto: MN Press

Crvena zvezda proživljava turbulentno leto. Velike promene u klubu ipak neće uticati na najviše planove tima iz Ljutice Bogdana. Odbrambeni igrač Marko Petković ističe da će crveno-beli odmah ići na pobedu.

"Biće nam problem u prvom kolu ukoliko pojačanja ne dobiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << licencu, ali i pored toga, zna se šta je Crvena zvezda i koji su njeni ciljevi. Ko god da se nade u startnoj postavi, izaći će na teren samo sa jednim ciljem - da Crvena zvezda pobedi Radnički iz Niša", rekao je Petković.

On tvrdi da se uprkos problemima kvalitetno radilo tokom priprema i da će to biti i vidljivo na terenu.

"Zadovoljan sam urađenim, s obzirom da je na početku bilo dosta turbulentno zbog svega što nam se dešavalo. Nismo dobili licencu za Evropu, otišlo nam je i dosta igrača koji su činili kostur tima, ali smo uprkos tome završili pripreme u lepom raspoloženju. Vratio se Pečnik, došlo je još nekoliko kvalitetnih pojačanja".

Iako Zvezda nije navikla svoje navijače na pobede na startu Superlige, Petković ne haje zbog toga.

"Znam za tu neugodnu tradiciju, ali znao sam i za tradiciju da Crvena zvezda šest godina nije osvojila titulu, pa sam imao tu sreću da budem deo generacije koja ju je prekinula. Svaka utakmica koja se igra na našem stadionu za nas je poseban motiv, i bilo da je prvo ili poslednje kolo, mi ćemo učiniti sve da pobedimo, kao što smo činili i prošle sezone", rekao je Petković.

Crvena zvezda i Radnički iz Niša sastaće se u prvom kolu Superlige u subotu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petković: Sve za pobedu protiv Radničkog

Izvor: Kurir, 06.Avg.2014, 00:39

Zadovoljan sam urađenim, s obzirom da je na početku bilo dosta turbulentno zbog svega što nam se dešavalo. Nismo dobili licencu za Evropu, otišlo nam je i dosta igrača koji su činili kostur tima, ali smo uprkos tome završili pripreme u lepom raspoloženju, kaže defanzivac Zvezde..Fudbaler Crvene...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.