Pešić se (ne)rastaje sa Pancerima

Izvor: Mondo, 11.Okt.2012, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić se (ne)rastaje sa Pancerima

Iskusnom stručnjaku istekao ugovor sa Košarkaškim savezom Nemačke. Nije poznato da li će biti nastavljena saradnja sa bivšim trenerom Crvene zvezde.

Svetislav Pešić vaga odluke u vezi sa nastavkom svoje karijere. Nemački mediji donose informaciju da je iskusnom stručnjaku, po uspešnom plasmanu na Evropsko prvenstvo 2013. istekao ugovor sa Košarkaškim savezom Nemačke.

Čelnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nacionalnog saveza Pancera voljni su da nastave saradnju sa srpskim trenerom ali konačnog dogovora nema dok Pešić ne sagleda u kom pravcu idu njegove dalje ambicije.

"Moram da odlučim sam sa sobom, da li ću biti trener kluba ili trener reprezentacije. Još nisam siguran šta ću uraditi", rekao je Pešić za nemački TV kanal Sport1.

Pešić je u Berlinu pratio utakmicu Dalas Maveriksa i Albe u društvu Inga Vajsa, predsednika Košarkaškog saveza Nemačke podgrejavši na taj način nadanja svih domaćih ljubitelja košarke da bi trener sa kojim su Panceri 1993. postali prvaci Evrope, mogao ostati za kormilom nacionalnog tima.

(MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.