Pešić negirao da je izbačen iz tima, a sada se oglasio i klub: Napravio je NIZ PREKRŠAJA, odstranjen je

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Mar.2024, 17:20

Pešić negirao da je izbačen iz tima, a sada se oglasio i klub: Napravio je NIZ PREKRŠAJA, odstranjen je

Svako izneo svoju priču.
Služba za odnose sa javnošću FK Ferencvaroša objavila je saopštenje u kome navodi da je fudbaler Aleksandar Pešić sklonjen iz prvog tima zbog kršenja discipline, iako je nekadašnji napadač Crvene zvezde to negirao.
- Aleksandar Pešić je napravio disciplinski prekršaj i zbog toga je izbačen iz tima na neodređeno vreme. Interesi Ferencvaroša su najvažniji, oni ne mogu biti nadjačani individualnim interesima pojedinih igrača - napisala je PR služba Ferencvaroša.
S druge strane, Pešić je negirao da je sklonjen iz tima, već je rekao da je od kluba dobio tri slobodna dana, koja je odlučio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.