Pešić igračima Zvezde tokom derbija: Oni daju koš, a vi skidate gaće!?

Izvor: Blic, 19.Mar.2012, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić igračima Zvezde tokom derbija: "Oni daju koš, a vi skidate gaće!?"

Košarkaši Crvene zvezde Beograd i treći put ove sezone izgubili su od Partizana, ovoga puta sa 84:69 u takmičarski nebitnom meču poslednjeg kola ABA lige, ali za trenera crveno-belih Svetislava Pešića nastavak dominacije "večitog rivala" nije bio toliko bolan koliko ponašanje ekipe koju predvodi.

Nezadovoljan stavom sa kojim su igrači Zvezde >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << odigrali veći deo ove utakmice, Pešić je u jednom trenutku tokom tajmauta poručio košarkašima kluba sa Malog Kalemegdana na čemu im tačno zamera:

"Šta se čudite? Čudite se zašto su pogodili? Da li smo mi rekli da, pogodili ili ne, izbacite loptu, analiziraj igru... Digni glavu ti. Gore glava, neću da vidim oborene glave, gore glava! Kakav je to način? Oni daju koš - vi skidate gaće?! Neću da vidim takvu ekipu!", rekao je Pešić.

Povezane vesti: Džejms i Mačvan presudili Zvezdi u 207. košarkaškom "Večitom derbiju" Pešić: Igraćemo koliko nam Partizan dozvoli Na košarkaški derbi u "Pionir" se može samo sa sezonskom kartom Nedović: Makabi je favorit, ali Zvezda je u dobroj formi Zvezda sve bolja, Cibona pala u Pioniru
Pogledaj vesti o: Zvezda - Partizan

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.