Pešić: Samo pobeda nas interesuje u Laškom

Izvor: Politika, 19.Jan.2012, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pešić: Samo pobeda nas interesuje u Laškom

BEOGRAD  Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je danas da njegova ekipa razmišlja samo o pobedi na gostovanju Zlatorogu.

„U Laško idemo da zabeležimo pobedu, kao što smo to pokušali da uradimo i protiv Olimpije u Ljubljani. Doduše, tokom ove sedmice imali smo sitnijih povreda, pa ćemo tek pred meč odlučiti ko će od igrača biti u sastavu. Želimo da dobar i naporan rad sa treninga prethodnih dana krunišemo trijumfom, koji bi nam mnogo značio >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << pred seriju teških utakmica koje nam slede”, rekao je Pešić za sajt kluba.

Crveno-beli su jesenas protiv Zlatoroga u Beogradu zabeležili najubedljiviju pobedu u Jadranskoj ligi ove sezone (104:64).

„Zlatorog je u situaciji da se grčevito bori za opstanak. U dosadašnjem delu prvenstva zabeležili su dve pobede kod kuće protiv Partizana i Hemofarma. Sigurno će na svom parketu i protiv nas učiniti sve da dođu do dva važna boda kako bi povećali šanse da i sledeće sezone igraju u regionalnom takmičenju. To će biti njihova dodatna motivacija”, zaključio je Pešić.

Crveno-beli su u dosadašnjem toku lige zabeležili pet pobeda i 11 poraza, dok poslednjeplasirani Zlatorog ima učinak 2-14.

Utakmica 18. kola Jadranske lige Zlatorog - Crvena zvezde Beograd igra se sutra od 20 sati u Laškom.

Tanjug

objavljeno: 19.01.2012

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pešić: U Laško samo po pobedu

Izvor: Glas javnosti, 19.Jan.2012

BEOGRAD - Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je da njegova ekipa razmišlja samo o pobedi na gostovanju Zlatorogu..."U Laško idemo da zabeležimo pobedu, kao što smo to pokušali da uradimo i protiv Olimpije u Ljubljani. Doduše, tokom ove sedmice imali smo sitnijih povreda,...

Nastavak na Glas javnosti...

Pešić: Idemo u Laško po pobedu pred seriju teških mečeva

Izvor: Blic, 19.Jan.2012

Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je da njegova ekipa razmišlja samo o pobedi na gostovanju Zlatorogu..."U Laško idemo da zabeležimo pobedu, kao što smo to pokušali da uradimo i protiv Olimpije u Ljubljani. Doduše, tokom ove sedmice imali smo sitnijih povreda, pa...

Nastavak na Blic...

Pešić: Samo pobeda

Izvor: RTS, 19.Jan.2012

Crveno-belima predstoji novo gostovanje u Sloveniji. Poraz od Olimpije nije poremetio ekipu, pre svega zbog načina suđenja, gde je Zvezdi bukvalno otet trijumf. Trener Pešić je rekao da ga interesuje samo pobeda u Laškom. ..Trener košarkaša Crvene zvezde Beograd Svetislav Pešić rekao je da njegova...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.