Perperoglu: Ovakva igra ključ za celu sezonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Okt.2019, 08:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Perperoglu: Ovakva igra ključ za celu sezonu

Košarkaš Crvene zvezde Stratos Perperoglu, posle pobede protiv Fenerbahčea u Evroligi, rekao je da su crveno-beli ostvarili važan trijumf zahvaljujući dobroj igri u odbrani.

Crveno-beli su sinoć u drugom kolu Evrolige pobedili turski tim 68:56 pred više od 16.000 navijača u Štark areni.

"Dobra utakmica za nas. Ne mogu da >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kažem da smo ofanzivno bili odlični, ali odbrana je bila dobra. Nismo dozvolili Fenerbahčeu da se razigra. Ovo treba da nam bude vodilja i u budućnosti. Ponekad igrate dobro, ponekad loše, ali kada je odbrana u pitanju, uvek možete da radite istu stvar i da budete agresivni. Ovakva igra je ključ za nas za celu sezonu. Kada igramo dobru odbranu, možemo da pobedimo. Mislim da imamo odličan defanzivni tim. Važna pobeda za nas“, rekao je Perperoglu novinarima posle meča.

Grčki košarkaš upitan je i šta je najvažniji deo pripreme meča, koji je Zvezdi doneo pobedu.

"Trener je odradio dobar posao kada je analiza utakmice u pitanju, a mi smo plan sproveli u delo. Naravno, u košarci se prave greške, ali sve u svemu, pratili smo plan koji je trener napravio“, rekao je Perperoglu i dodao da je iskustvo bitan faktor u ovakvim utakmicama.

"Ceo tim se dobro pokazao, igrači su odradili sjajan posao i to nam je pomoglo da trijumfujemo. Bilo je zabavno igrati pred našim navijačima. Biće nam potrebni tokom cele sezone“, zaključio je Perperoglu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.