Penal u 97 derbija obradovao Zvezdu, a rastužio njeno pojačanje VIDEO

Izvor: B92, 14.Maj.2023, 08:24

Penal u 97' derbija obradovao Zvezdu, a rastužio njeno pojačanje VIDEO

Crvena zvezda je u Srbiji obezbedila šestu uzastopnu titulu prvaka i učešće u grupnoj fazi Lige šampiona, pa sada osluškuje epiloge u prvenstvima širom Evrope.

U subotu uveče se u Češkoj igrao veliki praški derbi između Sparte i Slavije, a pri rezultatu 2:2, rasplet je došao u 97. minutu.

Tada je dosuđen penal za Spartu koji je u gol za 3:2 i veliko slavlje pretvorio Ladislav Krejči, te >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je tako izdvojio svoj tim ispred Slavije iz Praga sa pet bodova prednosti.

Do kraja šampionata ostalo je još tri kola, pa je Sparta veoma blizu titule.

To je rastužilo napadača Slavije, a već dogovoreno letnje pojačanje Crvene zvezde Petera Olajinku, ali je svakako obradovalo sve u Ljutice Bogdana.

Zvezda, naime, još kako bi volela da Slavija ne bude šampion Češke, jer ima bolji koeficijent, pa bi joj zauzela mesto u žrebu.

Ovako, Sparta Prag bi u slučaju plasmana u grupnu fazu Lige šampiona bila ispod srpskog tima, a kako je Zvezda na granici trećeg i četvrtog šešira, ovo bi moglo da je pogura u gornji šešir.

Zvezda mora da isprati još nekoliko šampionata širom Evrope u tim kalkulacijama, ali joj rasplet u Češkoj, za sada, svakako ide u prilog.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.