Pejdž je simulirao, smejao se posle VIDEO

Izvor: B92, 17.Feb.2020, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pejdž je simulirao, smejao se posle" VIDEO

Košarkaš Crvene zvezde Bili Beron bio je nezadovljan sudijskim odlukama u poslednjim sekundama finala Kupa Radivoja Koraća.

Zvezda je ispustila pobedu protiv Partizana pošto je na 35 sekundi do kraja vodila sa šest poena prednosti.

Košarkaš Partizana Markus Pejdž sa dve trojke uspeo je da vrati ekipu u život, međutim to i dalje nije bilo dovoljno jer je Davidovac pogodio oba bacanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Zvezda je na sedam sekundi do kraja imala loptu i rezultat 78:76 kada je arbitar pokazao faul u napadu Kevina Pantera.

Beron je bio nezadovoljan takvom odlukom: "Pejdž se smejao posle toga, znao je da ih je prevario", rekao je Beron novinarima posle meča.

"Takve odluke ne donosite u završnici. Utakmica je bila sa puno kontakata i da svirate to je veoma čudno", rekao je Beron i dodao da će iskoristiti ovo kao motivaciju.

Partizan je posle produžetka pobedio Crvenu zvezdu i treću godinu zaredom došao do "Žućkove levice". Opširnije o meču čitajte OVDE.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.