Pečnik brani Mijailovića: Je li mu ovo hvala!?

Izvor: Mondo, 06.Jan.2015, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pečnik brani Mijailovića: Je li mu ovo hvala!?

Slovenački reprezentativac ne može da veruje da je Crvena zvezda suspendovala Nikolu Mijailovića.

Foto: MN Press

Nejc Pečnik je nedavno otišao u japanski Džef junajted, ali i dalje prati dešavanja u Crvenoj zvezdi.

I dok je bio na "Marakani" situacija nije bila baš dobra, međutim, slovenački reprezentativac ne može >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << da poveruje šta se trenutno dešava. Tačnije, nije mu jasno zašto je rukovodstvo suspendovalo Nikolu Mijailovića.

Krilni napadač (povremeno i bek) na svom Instagram profilu napisao je sledeće:

"Ne mogu da verujem da se čovek koji je najzaslužniji za titulu, novu svlačionicu, atmosferu i mnogo toga izbaci iz ekipe zbog sukoba sa igračem koji ništa od toga nije napravio?!? Je l' ovo hvala za sve urađeno i progutano? Kako može to da se desi u mojoj CZ (Crvenoj zvezdi)? Šta se dešava???".

Nemogu da verujem, da se coveka koji je među najzasluznjima za titulo, novo slacionico, atmosfero i mnogo toga... Izbaci iz ekipe zbog sukoba sa igracem koji nista od toga nije napravio?!? Jel ovo zahvala za sve uradjeno i progutano??? Kako moze da se to desi u mojoj CZ??😢😢🔴⚪️🔴⚪️🔴⚪️ sta se desava???

A photo posted by Nejc Pečnik (@nejc11_x) on Jan 1, 2015 at 8:25am PST

Podsetimo, Mijailović je zvanično izbačen iz tima zbog sukoba sa Milošem Bosančićem, ali je verovatnije da je suspendovan zbog anonimnih pisama koja su potpisana sa "Nikola Džoni".

Mijailović i Pečnik imali su odličan odnos od dolaska Slovenca u klub prošle sezone, a upravo je Mijailović najzaslužniji za Pečnikovu odluku da i tokom prethodne jeseni nosi crveno-beli dres.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.