Pečnik: Izvinjavam se navijačima...

Izvor: MozzartSport.com, 09.Nov.2014, 00:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pečnik: Izvinjavam se navijačima...

"Imao sam tri šanse, nisam uspeo da postignem gol i sigurno da sam jedan od najvećih krivaca za današnji rezultat", rekao je slovenački fudbaler

Fudbaleri Crvene zvezde uprkos brojčanoj prednosti na terenu nisu uspeli da slome otpor odličnog Čukaričkog.

Igračima Nenada Lalatovića je izuzetno teško pao novi neuspeh, ali će teško naći reči opravdanja pred razočaranom armijom navijača.

"Izvinjavam se navijačima, mnogo nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << teško pao ovaj rezultat. Imao sam tri šanse, nisam uspeo da postignem gol i sigurno da sam jedan od najvećih krivaca za današnji rezultat. Nismo odigrali kako smo se dogovorili, ali smo i pored toga mogli do trijumfa. Imamo pauzu dve nedelje tokom koje moramo dosta toga da popravimo. Prethodne sezone bila je još teža situacija po pitanju bodovnog zaostatka, pa smo uspeli da osvojimo titulu. Verujem da možemo isto da uradimo i ove godine", rekao je vidno utučen slovenački reprezentativac.

Mladi Mihailo Ristić u poslednjih 20 minuta nije uspeo da preterano da promeni igru svog tima.

"Bilo nam je mnogo teško, falilo je kreativnosti i završni pas da bismo danas pobedili. Crveni karton za Čukarički koliko nam je pomogao, toliko nam je i odmogao, jer se protivnik povukao sa svim igračima pred svoj gol, a mi nismo imali rešenje za njihov bunker. Organizovano i agresivno su se branili, možda imali više želje od nas da ostvare pozitivan rezultat i čestitam im na osvojenom bodu. Nama ostaje da se u naredne dve nedelje oporavimo i ispravimo greške kako bismo zabeležili tri pobede do kraja jesenje polusezone", rekao je mladi vezista srpskog šampiona.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

POSLE ČUKARIČKOG: Pečnik se izvinjava, Ristić veruje u pobede

Izvor: HotSport.rs, 09.Nov.2014

Fudbaleri Crvene zvezde po drugi put za redom nisu uspeli da na reprezentativnu pauzu odu u dobrom raspoloženju. Ovoga puta bodove sa Marakane odnela je potpuno zasluženo ekipa Čukaričkog, koja je igrala više od 60 minuta sa igračem manje i koja je uspela da odoli crveno-belima na Marakani.. . Izabranici...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.