Pazarci traže oštru kaznu za Crvenu zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 22.Sep.2014, 18:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pazarci traže oštru kaznu za Crvenu zvezdu

Generalni sekretar Novog Pazara Redžep Korać zatražio je danas da Fudbalski savez Srbije (FS S) rigorozno kazni Crvenu zvezdu zbog ponašanja njenih navijača na utakmici s Novim Pazarom u šestom kolu Super lige Srbije.

Sporna parola sa severne tribine "Marakane"

 

"Kad se nešto slično desi na našem stadionu, onda je smak sveta i samo o tome se govori. Očekujem da FS S rigorozno >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << kazni ponasanje navijača koji su klicali ratnim zločincima i tokom prvog poluvremena uzvikivali nacionalističke parole", rekao je Korać novinarima na Gradskom stadionu u Novom Pazaru.

 

On je naveo da su Novopazarci hteli da se povuku sa terena, a da sudija Srđan Obradović nije ni na trenutak prekinuo utakmicu.

 

"Ne tražimo povlašćen položaj, samo želimo da aršini budu isti za sve. Uložili smo žalbu delegatu na licu mesta, upozorili ga da ćemo povući ekipu, a zvanični spiker je nekoliko puta upozorio gledaoce", istakao je Korać.

 

Crevna zvezda je u subotu u Beogradu savladala Novi Pazar sa 2:0, a oba gola za crveno-bele postigao je Đorđe Rakić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.