Pavlov – prvo pojačanje „Želje“

Izvor: NTV.rs, 21.Jul.2014, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pavlov – prvo pojačanje „Želje“

Rukometni klub „Železničar“ angažovao je prvo pojačanje ovog leta. To je dosadašnji kapiten „Crvene zvezde“, Milan Pavlov. On je igrao na poziciji levog krila, a prošle sezone bio je najefikasniji igrač crveno-belih. Klub je potpisao profesionalne ugovore i sa trojicom omladinaca, bekovima Mihajlom Mitićem i Dušanom Petkovićem, te levim krilom Aleksandrom Pavlovićem. Loša vest za „Železničar“ je da je Arbitražna komisija RSS na štetu kluba raskinula ugovor sa Darkom Đukićem, pa će klub ostati bez obeštećenja za reprezentativca koji karijeru nastavlja u skopskom „Metalurgu“.
 

Nastavak na NTV.rs...






Povezane vesti

Kalinić prvo pojačanje Zvezde

Izvor: B92, 21.Jul.2014

Doskorašnji košarkaš Radničkog iz Kragujevca Nikola Kalinić prvo je pojačanje Crvene zvezde Telekom za narednu sezonu...Kalinić je pažnju na sebe skrenuo prošlog leta, igrama u dresu reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Sloveniji...Pošto je sa odličnim partijama nastavio i u dresu Radničkog,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NTV.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NTV.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.