Paskval zadovoljan samo pobedom: Napravili smo mnogo glupih grešaka...

Izvor: MozzartSport.com, 24.Jan.2015, 00:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paskval zadovoljan samo pobedom: Napravili smo mnogo glupih grešaka...

„Ovo je bio mnogo važan meč i ovo je vrlo važna pobeda za nas“, rekao je strateg katalonskog tima

Trener Barselone Ćavi Paskval ni ovoga puta nije bio zadovoljan igrom svog tima, iako su Katalonci na svom terenu savladali Crvenu zvezdu i došli do drugog trijumfa u TOP 16 fazi Evrolige.

Barsa je imala veliki imperativ pobede u ovom meču, jer je eventualni poraz mogao u potpunosti da >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je odalji od plasmana u četvrtfinale:

„Ovo je bio mnogo važan meč i ovo je vrlo važna pobeda za nas. Napravili smo mnogo glupih grešaka tokom utakmice. Ipak, kada se sve sagleda, najvažnije je da smo trijumfovali u ovom meču“, rekao je Paskval posle meča.

Najefikasniji igrač meča Aleks Abrines bio je zadovoljan ostvarenim rezultatom protiv crveno-belih.

„Veoma je važno da pobeđujete kod kuće u TOP 16 fazi. Svesni smo da moramo da dobijemo sve utakmice na svom terenu, ako želimo da se domognem plej-ofa“, rekao je Abrines.

(FOTO: Action images)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Paskval zadovoljan samo pobedom

Izvor: Press, 24.Jan.2015

„Ovo je bio mnogo važan meč i ovo je vrlo važna pobeda za nas“, rekao je strateg katalonskog tima . Trener Barselone Ćavi Paskval ni ovoga puta nije bio zadovoljan igrom svog tima, iako su Katalonci na svom terenu savladali...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.